Güneysu`da Bir İlk Gerçekleşti.
Sinan Azaklı tarafından hizmete sokulan iş yerinin açılış kurdelesini Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder kesti. Güneysu Merkez Otobüs Durağı karşısında bulunan iş yerinin açılışında bir konuşma yapan Minder: &`;Güneysumuz`da bir ilk cereyan etti ve Güneysu`muzda ilk parfümeri dükkanı açıldı
28-05-2010 / Güneysu

Işıl Parfümeri, umarım Güzel kokusu ile Güneysu’muza renk katar” dedi. Açılışa çok sayıda davetli katılırken, iş yeri sahibi Sinan Azaklı Güneysu’nun merkezinde bir eksikliği dolduracaklarını düşündüklerini ifade ederek açılışa ilgi gösteren tüm davetlilere teşekkür etti.