Güneysu`da Çalışmalar Devam Ediyor
Güneysu Belediyesi İlçede süren yol yapım çalışmalarının yanı sıra özellikle ilçe merkezinde bulunan 2 caddede yapmış olduğu temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
22-05-2009 / Güneysu

İlkbahardan yaz mevsimine geçtiğimiz güneşli günlerde özellikle esnaf ve ilçe halkını tozdan korumak amacıyla sürdürülen olağan temizlik çalışmaları vatandaşın olumlu tepkisiyle karşılanıyor. İlçe merkezindeki cadde temizlik çalışmalarından son derece memnun olduklarını ifade eden Güneysulu esnaflardan Nedim Büyük; “Belediyemizin özellikle yaz aylarında sık sık yaptığı bu cadde bakımı ve temizlik çalışmaları ilçenin çehresini değiştirmektir. İlçemiz hem daha temiz ve modern görünmekte hem de vatandaşlar herkesi rahatsız eden tozdan kurtulmaktadır” dedi. Konu hakkında görüşlerini bildiren Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder de sağlıklı bir toplumda yaşamanın genel kuralları çerçevesi dahilinde bu çalışmaları yürüttüklerini ifade ederek; “Güneysu gerek alt yapı çalışmalarında gerekse çevre düzenlemeleri ve temizlik açısından herkesin parmakla göstereceği bir ilçe hüviyetine kavuşmuştur. Güneysu halkının da desteğini alarak bu tip çalışmalarımızı devam edeceğiz” şeklinde konuştu.