Güneysu`da Kadınlara Özel Konferns
Açılış konuşmasını yapan AK Parti Rize İl Kadın Kolu Başkanı Nuran Alim, bu tür konferanslara bayanların daha çok ihtiyacı olduğunu söyledi.
09-10-2012 / Etkinlikler

İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Psikolojik Danışman Sema Gürhan katıldı.

Konferansa İl Kadın Kolu Başkanı Nuran Alim, Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Güneysu kadın kolu başkanı ve yönetimi ile çok sayıda kadın katıldı.

AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan, İlçe kadın kollarının başlatmış olduğu ve her ay farklı konularda konferanslar düzenleyeceklerini belirterek, ‘’Kadın kollarının düzenlemiş olduğu bu güzel faaliyetler için tebrik ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi

Güneysu Belediye başkanı Ahmet Minder ise, Bu tür toplantıların bölge kadınlarının sorunlarını çözümünde faydalı olacağını belirterek, “Bu tür toplantıların verimli olacağını düşünüyorum’’ şeklinde konuştu.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Psikolojik Danışman Sema Gürhan, bir bireyin psikolojik sağlığını tehdit eden konularda psikiyatri, nöroloji ya da rehberlik araştırma merkezine giderek yardım alması gerektiğini söyledi.

Konferans soru ve cevapların ardından son buldu.