Güneysu`da Kermes Açılışı Yapıldı
Güneysu`da ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına Güneysu`lu hanımlar tarafından kermes düzenlendi.
22-04-2013 / Güneysu

22-26 Nisan tarihleri arasında açık kalacak olan kermesin açılışı Güneysu Belediyesi Konferans salonunda yapıldı.
Kermesin açılışına Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder,AK Parti Güneysu İlçe başkanı Halil Turan,Daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek Yaptığı Konuşmada bu güzel davranışlarından dolayı Güneysu’lu hanımları tebrik ediyorum. Kermesin hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi. Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ise  kermeste emeği geçen hanımlara teşekkür ederek kermesin hayırlı ve bol kazançlı olmasını diledi.