Güneysu`da Kızılay Haftası Etkinliği Düzenlendi
09-11-2018 / Güneysu

İ.M.K. B İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Kızılay haftası münasebetiyle Güneysu’da program düzenledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram GÜNDOĞAR, Okul Müdür'ü A. Rıza ŞAHSİ ve Türkçe Öğretmeni Özlem ATALAY ile beraber Belediye Başkanı Halil TURAN’ı makamında ziyaret ettiler. Belediye Başkanı TURAN ziyarete gelen öğretmenlere ve öğrencilere hediye takdim etti.
     Ziyaret sonrası Güneysu Merkez Cami önünde etkinlikler düzenlendi.

Şefki GÜNDOĞAR ()
14/11/2018
Muhittin PEHLİVANIN Eşi (Ev Hanımı)
13/11/2018