Güneysu`da Kurban Pazarı Kuruldu
08-08-2018 / Güneysu

Güneysu Belediye Başkanı Halil TURAN Kurban Bayramı öncesi ilçemizde kurulan kurban pazarını ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Başkan TURAN İlçemizde Kapalı spor salonunun arka tarafın da kurulan kurban pazarında kurbanlık almak için gelen vatandaşlar ile sohbet etti. Ardından kurban pazarı sahiplerinden kurbanlıklar hakkında bilgiler alarak incelemelerde bulundu.

İletişim Tel : +90 (464) 344 11 05 - Fax +90 464 344 12 23 Adres : Güneysu Belediyesi Yusuf Hoca Cad. P.K 53350