Güneysu`da Kuşak Sınavları Yapıldı
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezleri bünyesinde devam eden Karate kursları dönem sonu kuşak imtihanı Güneysu Kapalı Spor Salonunda yapıldı.
11-02-2013 / Güneysu

İmtihana Güneysu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüseyin Albayrak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kuşak imtihanına Rize Merkez`den Antrenör Ali Rıza Peçe`nin öğrencileri, Çayeli`nden Antrenör Yeşim Yücel`in öğrencileri ve Güneysu`dan Antrenör Taha Kazdal`ın öğrencileri katıldı.

4-27 Ocak 2012 tarihleri arasında Sakarya Atatürk Spor Salonunda yapılan Büyükler ve Veteranlar Karate Türkiye Şampiyonasına ilimizi temsilen katılan bir yıldır hazırlandığı şampiyonada ilimize Türkiye ikinciliğini kazandıran Rize Karate antrenörü Ali Rıza Peçe yaptığı açıklamada şunları kaydetti.

"Günümüzde gençlerimiz için zamanı verimli değerlendirmek, sağlıklı olmak ve vatana millete hayırlı işler yapabilmek için spor olmazsa olmazlarımızdandır. Sporun güzelliğini insanoğlu her dalda görebilir. Biz ilimizdeki öğrencilerle Karate sporunu öğreniyoruz. Öğrencilerimize spor sayesinde kendini gerçekleştirme, kendine güvenme ve güzel ahlakı aşılamaya çalışıyoruz. İnşallah başarılı oluruz."

Kuşak imtihanı kuşak rengine göre sırayla yapıldı. İmtihanda başarılı olan öğrenciler bir üst renk kuşağı takmaya hak kazandılar.