Güneysu`da Sivil Toplum Kuruluşu Sayısı artıyor.
GÜNİMDER, &`;Güneysulu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri, Mezunları ve Mensupları” arasında karşılıklı yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak, sosyal, kültürel, ekonomik, psikolojik sorunlarını ortaya çıkararak bu yönde çalışmalar ve araştırmalar yapmak, çözüme ulaştırmak için gerekli çabayı sarf etmek, üyeler arasında birliği sağlamak, okul ile manevi bağları devam ettirmek gibi amaçlara hizmet ediyor.
04-08-2010 / Güneysu

Merkezi Güneysu olan yeni derneğin geçici Yönetim Kurulu Başkanlığını Güneysu Köprübaşı Camii Müezzini Hüseyin Karaosman yapıyor.