Güneysu`da Uğur Işılak Konseri
Belediyemiz ve Güneysu Sosyal Yardımlaşma Ve Kültür Derneğinin ortaklaşa organize ettiği Uğur Işılak konseri Güneysu da gerçekleşti.
11-05-2018 / Etkinlikler

Güneysu Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen konsere Güneysu Kaymakamı Davut Düzgün, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı,  Güneysu Sosyal Yardımlaşma Ve Kültür Dernek Başkanı Metin Terzioğlu, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete Büyükköy Belde Belediye Başkanı Hamza Saruhan protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Konser Öncesi Kıbledağı cami ve mesire alanını gezen Uğur Işılak İlçeyi çok beğendiğini söyleyerek en kısa zamanda tekrar geleceğini söyledi. Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan İlçemizde vermiş olduğu konserden dolayı kendisine teşekkür etti. Günün anısına Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan ve Güneysu Sosyal Yardımlaşma Ve Kültür Dernek Başkanı Metin Terzioğlu Uğur Işılak beye İlçemizde üretimi gerçekleştirilen Bakır işlemeli ürünlerden hediye ettiler.

Mahmut Arıcı ()
22.05.2018
Mahmut Arıcı (Emekli)
18.05.2018