Güneysu`da Üzücü Kaza
Güneysu İlçesi Merkez Mahallesi, Estergon Caddesi, Dik Sokak mevkiinde Çay Müstahsillerinin çay taşımacılığında kullandıkları teleferiğe takılan Kamyonet ırmağa uçtu.
16-07-2009 / Güneysu

Mahmut Kutlu’ya ait 53 K 0082 Plakalı kamyonet seyir halinde iken teleferik teline takıldı. Teleferik telinin yoldan savurduğu araç 30 metre aşağıdaki ırmağa yuvarlandı. Ağaçlara çarparak durabilen araçta bulunan şoför Mahmut Kutlu kazayı hafif bir şekilde atlatırken, kamyonetteki Binnaz Karaman ağır yaralı olarak, Rize 100. Yıl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.