Güneysu`dan Başkan`a Ziyaret
Küçük Güneysu`dan Başkanımıza Ziyaret.
14-08-2012 / Güneysu

Uzun zamandır Kasımpaşa`da yaşayan Kasımpaşa`nın sevilen esnaflarından olan ve Esnaf Cengiz diye anılan Ramazan Cengiz Yıldız 6 Mayıs tarihinde geçirdiği beyin kanaması sonucu kaldırıldığı Taksim İlkyardım Hastanesinde hayata gözlerini yummuştu. Esnaf Cengiz 7 Mayıs tarihinde Rize`de defnedilirken Ramazan Cengiz Yıldız`ın ani vefatı tüm sevenlerini üzmüştü. Esnaf Cengiz`in geride bıraktığı evlatlarından Güneysu Yıldız babasının cenazesi vesilesi ile gelmiş olduğu memleketinde Belediye Başkanımız Ahmet Minder`i ziyaret ederek bir süre sohbet etti.