Güneysu`dan Suriye`ye Yardım Kampanyası
Suriye`de yaşanan drama sessiz kalmayan Güneysu Belediyesi tarafından Suriyede`ki kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için kampanya başlatılmıştır.
26-12-2013 / Güneysu

Belediye öncülüğünde ilçemizdeki  tüm kamu kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde; Suriye’deki  savaştan, kış şartlarından etkilenen mağdur kardeşlerimiz için giyim malzemeleri toplanmaktadır.
           Suriye’ye gönderilmek üzere toplanan bu yardımlara halkımızın yoğun katılımı ve alakası oldu.Güneysu Belediye Başkanı Sayın Ahmet MİNDER yaptığı açıklamada;  “ Komşu ülkemiz Suriye’de yaşanan elim  ve acı verici duruma, sessiz kalmamız  beklenemez. Müslüman kardeşlerimizin ve yavrularımızın dramatik hallerine  kayıtsız kalamadık. Böyle bir kampanya başlattık. 31 Aralık akşamına kadar devam edecek kampanya için bütün kurumların ve halkımızın  yoğun desteğini gördük, herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.