Güneysu`lu Gazilerimiz Hükümet Konağında
Güneysulu Gazilerimiz Hükümet Konağında
20-09-2018 / Güneysu

19 Eylül Gaziler Günü münasebeti ile Güneysu Belediye binası Atatürk anıtı önünde çelenk koyma töreni gerçekleştirildi.
Törene İlçe Kaymakamı Davut DÜZGÜN, Belediye Başkanı Halil TURAN, Ak Parti Güneysu İlçe Başkan Vekili Ahmet FIRAT, Daire amirleri ve Gaziler katıldı. Günün anlam ve önemine dair Asb.Üçvş.Mahir PEHLİVANLI ‘’ Milli mücadeleyi başlatan Mustafa Kemal ATATÜRK ‘e 19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Gazilik unvanı verilmiştir.  Bu tarih Devletimizin ve milletimizin Gazilerimize verdiği önemin onlara duyulan minnet ve şükranın ifadesidir.’’ Dedi.

Tören sonrası İlçe Kaymakamımız DÜZGÜN ve Belediye Başkanımız TURAN Gazilerimiz ve Daire Amirlerimiz ile birlikte İlçe Kaymakamlığında bir araya geldi.

Mahmut Arıcı ()
22.05.2018
Mahmut Arıcı (Emekli)
18.05.2018