Güneysu`ya Ankara`dan Misafir
Milli Eğitim Bakanlığı Kız Teknik Öğretimi Genel Müdürü Emine Kıraç ve beraberindeki heyet Güneysu`yu ziyaret etti. Rize İl Milli eğitim Müdürlüğü`nden Müdür Yardımcıları Ahmet Hamdi Yılmaz ve Mustafa
17-07-2009 / Güneysu

Mollamertoğlu ile birlikte İlçeyi gezen Kıraç daha sonra Güneysu Öğretmen evini ziyaret etti. Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder’le de görüşen Emine Kıraç Güneysu’yu çok beğendiğini ifade etti. Öğle yemeğini İlçede yiyen heyet daha sonra Güneysu’dan ayrıldı.