Güneysu`ya Asırlık Altyapı Projesi
Güneysu Belediyesi tarafından Yusuf Hoca Caddesi yenileniyor.
28-11-2013 / Güneysu

Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder yaptığı açıklamada; Yusuf Hoca Caddesini Karayolları ağına alınarak yenileme çalışmalarını başlattıklarını söyledi. Bu kapsamda Yusuf Hoca Caddesi hizmet menfezi yapılmak suretiyle tüm altyapı ve üst yapının yenileme çalışmalarını başlattık.

1 Ocakta tamamlanması düşünülen caddede çalışmalar bittiğinde modern bir görüntüye kavuşacaktır tüm alt yapıyı da hizmet menfezi yapılmak suretiyle ileride her hangi bir arıza oluşması durumunda cadde tekrar sökülmeyecektir dedi.

@mehmet özdemir
29 Kasım 2013 Cuma 13:08
yıllardır hep soyleriz avrupada bu altyapılar bu sekilde diye ama nedense her belediye bunu boruyla yapar gecer sonra su tasımaz tıkanırlar.ahmet bey guzel duşünmüş bunu her arızada caddeler sokülmeyecek.
yapılan işler keşke her belediyede bir kerelik yapılsa vatandaşta işkence çekmese
  YORUM DEVAMI