Güneysu`ya Hayran Kaldılar
Beyoğlu Belediyesi tarafından yapılan organizasyonla Beyoğlu çevre okullarından Rize`ye gelen 30 kişilik öğrenci gurubu, yaptıkları Ayder ZilKale gezilerinden sonra, Güneysu Kıbledağı mevkisinde Piknik yapıp Ortaköy de Çay tarlalarına girip Çay Makası ile çay topladılar.
13-07-2012 / Güneysu

Bir hafta boyunca Rize’de kalacak olan öğrenciler Karadeniz’in güzelliğini yansıtan Rize Kalesi, Ziraat Çay Bahçesi, Uzungöl ve Sümela Manastırı gibi doğal güzelliğiyle bilinen mekânları gezecekler. 30 kişiden oluşan misafir gurubu Kıbledağı gezilerinin yanısıra, Başbakan Recep Tayyıp Erdoğan’ın Babaocağında ki evini de görüp akrabaları ile tanışmalarının ayrı bir heyecan olduğunu ifade ettiler.