Güneysu`ya Kuzey Iraktan Misafir
Kuzey Irak Süleymaniye Türk Okulları`ndan Selahaddin Eyyubi Koleji Mezunu ve Al – Wakeel Danışmanlık Şirketi Yönetim Kurulu Üyelerinden Bestun Osman Güneysu`yu ziyaret etti. Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder`i de makamında ziyaret eden Osman Güneysu`da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
01-11-2012 / Güneysu

Güneysu hakkındaki görüşlerini ifade eden Osman; “Özellikle Başbakan Sayın Tayyip Erdoğan’ın memleketi olması dolayısı ile Güneysu’da bulunmaktan dolayı mutluyum. Güneysu küçük ve şirin bir ilçe. Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder Bey ile de tanışma fırsatı bulduğum için ayrıca mutluyum” şeklinde konuştu.