Gürgen Suyu Birlik Mahallesinde Akmaya Başladı
Güneysu Gürgen İçme suyu Birlik Mahallesine bağlandı.
21-04-2013 / Güneysu

Güneysu Birlik Mahallesinde düzenlenen programa Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan, Güneysu Belediyesi Meclis üyeleri, Daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
 Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder yaptığı konuşmada Gürgen içme suyu çalışmasının yavaş yavaş sonuna geldiğini dile getirerek geçtiğimiz yıllarda Andon içme suyunda oluşan arıza ve donlamar neticesinde sıkıntılar çektiklerini ve Güneysu olarak mağdur olduklarını ifade etti. Yapmış olduğumuz çalışmalar sonunda Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle Güneysu gürgen içme suyu projesini yaparak hayata geçmeyi başardık. Bu yıl yaz ayında tamamen çalışmaların biteceğini ifade eden Güneysu belediye Başkanı Ahmet Minder artık hiçbir mahallemiz susuz kalmayacaktır dedi. Minder Gürgen içme suyu çalışması esnasında mahalle yollarının tamamen tahrip olduğunu ifade ederek vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz sıkıntılardan dolayı özür diliyoruz dedi. Bu yıl içerinde asfalt ve beton çalışmalarına ağırlık vererek yollarımızı eski haline getireceğiz dedi. Programa iştirak eden başta Güneysu Kaymakamımız Gökmen Çiçek beye ve daire amirlerine teşekkür etti.