Halil Turan Yeniden Başkan
Güneysu Öğretmenevi`nde gerçekleşen AK Parti Güneysu İlçesi 4. Olağan Kongresi`nde tek liste ile kongreye gidildi. Mevcut Başkan Halil Turan`ın yeniden aday olduğu kongreye Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, partililer ve vatandaşlar katıldı.
13-02-2012 / Güneysu

İŞTE YENİ YÖNETİM

Halil Turan başkanlığındaki Ak Parti Güneysu İlçe`nin Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Halil Turan, Adnan Peçe, Mehmet Akif Karslı, Hasan Mercan, Şerife Hekim, Sadık Kandemir, İsmail Erdoğan, Osman Ak, Memiş Yazıcı, Hülya Fişek, Hanefi Büyük, Ahmet Türk, Mustafa Kalender, Osman Azaklı, Seyfullah Demirkan.

Yeniden Ak Parti Güneysu ilçe başkanlığına seçilen Halil Turan yaptığı teşekkür konuşmasında, "Görev aldığımız sürece üzerimize düşeni en iyi şekilde yaptık. Bundan sonrada tazelenen kadromuz ile her zaman olduğu gibi en üstün hizmeti vatandaşlarımıza sağlamak adına durmadan, yorulmadan çalışacağız. Bu zamana kadar emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyor, yenilenen teşkilatımıza mensup olan arkadaşlarımızada başarılar diliyorum" dedi.