Handüzü Sponsor Bekliyor
Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder gelenekselleşen Handüzü Yayla Şenliklerine Sponsor aradıklarını söyledi. Minder, düzenlenen şenlikler için Belediye bütçesinden 40–50 bin lira gibi bir paranın çıktığını, bu yüzden Handüzü Yayla Şenliklerini bir ana sponsor firma ile yapmayı planladıklarını ifade ederek sponsor firma bulunamaması halinde Yayla şenliklerini düzenlemeyi düşünmediklerini belirtti.
09-06-2009 / Güneysu

Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder: “Her yıl geleneksel olarak kutladığımız ve Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da 3 kere iştirak ettiği Handüzü Yayla Şenliklerimizi önüne kendi ismini koyacak bir sponsor firma çıkması halinde gerçekleştirmeyi düşünüyoruz” dedi.