Hasan Karal`dan Ahmet Minder`e Ziyaret
Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder`i ziyaret etti.
17-07-2009 / Güneysu

Olağan ziyaretlerini ilçe, belde teşkilatları ile sivil toplum kuruluşları nezdinde sürdüren İl Başkanı Hasan Karal’ı makamında ağırlayan Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Merkez ile ilçeler arasındaki ilişki yoğunluğunun, sorunların tespiti ve çözümünde birebir faktör olduğunu ifade eden Minder, halkla iç içe halkla kucaklaşan ve halktan yana bir teşkilatın yapıtaşını oluşturduklarını vurguladı.

Hasan Karal ise yaptığı açıklamada Rize’yi ilçelerinden bağımsız düşünmediklerini ve ilçeler ile İl merkezinin birbirinden ayrılmaz iki parça olduğunu belirtti. Birliğe, bütünlüğe ve kaynaşmaya son derece ihtiyaç duyulan günlerde, ilçe ve belde ziyaretlerimizden olumlu düşüncelerle ayrıldıklarını söyleyen Karal: “ Sivil Toplum Kuruluşlarımıza yaptığımız ziyaretlerden, esnaf ve vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerden anlıyoruz ki, hizmet anlayışımız ve hizmet etme isteğimiz bizleri daha da ilerilere götürecektir. Bu anlayışla, kendimizi hizmete ve tüm Rize halkına adayarak, kapılarımızı kimseye kapatmadan hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.