Hatice ve Musa Karslının Mutlu Günü
Eskicami Mahallesi’nden Ayten ve Sefa Öztürk‘ün Kızı Hatice Kübra ve Merkez Mahallesinden Emine ve Muhammet Fevzi Karslı‘nın Oğlu Musa Karslı Güneysu Öğretmen Evinde Yapılan düğünle hayatlarını birleştirdi.
27-08-2012 / Evlenenler

Eskicami Mahallesi’nden Ayten ve Sefa Öztürk‘ün Kızı Hatiçe Kübra ve Merkez Mahallesinden Emine ve Muhammet Fevzi Karslı‘nın Oğlu Musa Karslı Güneysu Öğretmen Evinde Yapılan düğünle hayatlarını birleştirdi. Genç çiftin nıkahını güneysu evlendirme müdürü Adnan İstif kıyarken genç çiftin mutluluğu gözlerden kaçmadı. Genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.