Haziran Ayı Meclis Toplantısı yapıldı
Güneysu Belediyesi Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.
06-06-2013 / Güneysu

Belediye Başkanı Ahmet Minder başkanlığındaki toplantı, Belediye Meclis Salonunda üyelerin katılımıyla yapıldı.
Bir adet iş makinesi alım işinde kullanılmak üzere İller Bankası’ndan 300.000,00.- (Üçyüzbin) TL. Kredi kullanılmasına ve Belediye Başkanına yetki verilmesine dair yukarıda zikredilen matbu kararın kabulüne, 5393 sayılı Belediye Kanunun 18/d Maddesine istinaden oy birliği ile karar verilmiştir.
Toplantıda ayrıca, Ramazan Sancaktutan’ın 13.05.2013 tarihli dilekçesi ile yapmış olduğu talebe istinaden; Küçükcami Mah. Tarakçılar Mevkii 39 parselin bulunduğu imar adasında yapı emsalinin E=0,30 olarak değiştirilmesi hususunda gerekli plan tadilatının yapılmasına meclisimiz tarafından oy birliği ile karar verilmiştir.
Diğer emsal sayılabilecek yerlerdeki toplu taşımacılık ücretleri S.S. 6 Nolu Güneysu Motorlu Taşıyıcılar Koop. Başkanlığının 26.04.2013 tarihli dilekçeleri ile toplu taşımacılık ücretlerinin arttırılması talebinin reddedilmesine meclisimiz tarafından oy birliği ile karar verildi.
Halen tüzel kişilik çalışmaları devam ettirilen Güneysu Su ve Kanalizasyon Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği`ne üye köylerin, Güneysu Belediyesi nezdinde abonelik işlemlerinin geçici olarak yapılması ve bedeli mukabili su ihtiyaçlarının karşılanmasına ve birliğin  tüzel kişilik kazandığı tarih itibarı ile aboneliklerin birliğe devredilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.