Haziran Ayı Meclis Toplantısı yapıldı
Güneysu Belediyesi Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.
04-06-2014 / Güneysu

Belediye Başkanı Halil Turan başkanlığındaki toplantı, Belediye Meclis Salonunda üyelerin katılımıyla yapıldı.
İller Bankası`ndan % 50 si hibe olmak üzere ilave ve yenileme imar planı yapımında kullanılmak üzere kredi alınması için Turan`a yetki verilmesi kararı alındı.
Toplantıda ayrıca; Ulucami Mahallesinde okul civarında imar plan tadilatı yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

@METİN KABA
04 Haziran 2014 Çarşamba 12:58
sayın başkanım çalışmalarınızda başarılar dilerim SELAMLAR.
  YORUM DEVAMI