İMKB, Güneysu`nun Gururu Oldu
2011–2012 yılı Okul Sporları Kros İl Birinciliği müsabakaları küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde Çaykur Genel Müdürlüğü karşısı sahil bandında geniş katılımla gerçekleştirildi.
26-01-2012 / Güneysu

Güneysu İMKB İlköğretim Okulu bu müsabakalara küçük erkek, küçük kız, yıldız erkek ve yıldız kız kategorilerinde olmak üzere 4 takım ve 6 ferdi sporcu ile katıldı.

Yapılan müsabakalar sonucunda Güneysu İMKB İlköğretim küçük kız takımı Rize 3.sü, küçük erkek takımı Rize 5.si, yıldız erkek takımı Rize 5.si olurken, yıldız kız takımı takım halinde Rize Şampiyonu oldu. Ferdi yarışlarda ise Merve Sancaktutan Rize 1. si, Nisa Nur İstif Rize 2.si, Eydina Topçu Rize 3.sü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Dereceye giren öğrenciler ödüllerini Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ömer Kalkan’ın elinden aldılar.