İlçe Kapalı Spor Salonunun Çatısı Çöktü
Güneysu Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü İlçe Spor Salonunun çatısı, üzerinde biriken kar nedeniyle çöktü.
09-01-2015 / Güneysu

İl genelinde iki gündür etkili olan kar yağışı sonucu spor salonunun çatısı, üzerindeki karın ağırlığını taşıyamayarak çöktü. Çökme sırasında salonda kimsenin bulunmadığı bildirildi. Olayın ardından güvenlik güçleri önlem alarak spor salonuna çevredekileri yaklaştırmadı.

Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş, Belediye Başkanı Halil Turan ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, salonda incelemelerde bulundu.

Mustafa Çelik, hasar tespit çalışmalarının başlatıldığını, konuyla ilgili bakanlığa bilgi verildiğini söyledi. Çelik, olayın sporcuların salonda bulunmadığı saatte yaşanmasının tek tesellileri olduğunu kaydetti.
İlçe merkezinde kar kalınlığı 90 cm olduğu gözlemlendi.