İlçemizde Bayramlaşma Töreni Gerçekleşti
Ramazan bayramı münasebeti ile Ramazan bayramının birinci günü Güneysu Öğretmenevinde kamu kurum ve kuruluşları ile halkla bayramlaşma programı gerçekleşti.
20-07-2015 / Güneysu

Programa Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş,Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan,İlçe Jandarma Komutanı Ali Çakır,İlçe Emniyet amiri Bülent Erdoğan, Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşma yapan Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan tüm hemşerilerimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik eder, bu bayramın, milletimize, ülkemize, birlik, beraberlik ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum.dedi.Bayramlaşma Programından sonra İlçe Emniyet amirliği, Güneysu Tenzile Erdoğan Hastanesinde yatmakta olan hasta ve yakınlarının ayrıca İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapmakta olan askerlerimiz ziyaret edilerek bayramları kutlandı.

Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan İlçemizde bulunan Hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı.