İslam Ali Kopuz`dan Başkan Minder`e ziyaret
İstanbul Ticaret Borsası Meclis Başkanı İslam Ali Kopuz Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder`i makamında ziyaret etti. Başkan Minder ile makamında görüşen kopuz, Güneysu`da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Güneysu`da yapılan hizmetleri yakından takip ettiğini belirten Kopuz; &`;Güneysu son 10 yılda inanılmaz bir değişim ve dönüşüm yaşadı.
17-08-2012 / Güneysu

Yakalanan bu ivmenin daimi olmasını Ümit ediyorum” dedi. Ziyaretten son derece memnuniyet duyduğunu ifade eden Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder Kopuz’a Bakır İşleme saat hediye etti.