İsrail Saldırısı Sonucu Ölen Kişiler İçin Rize`de Gıyabı Cenaze Namazı Kılındı
Memur-Sen Rize Şubesi tarafından tertiplenen cenaze namazı Cuma Namazı sonrası sahil caminde kılındı.
04-06-2010 / Güneysu

Gıyabi cenaze namazına Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, ÇAYKUR Genel Müdürü Ekrem Yüce, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü yöneticileri ile vatandaşlar katıldı. Camiye Türk Bayrağı ve Filistin bayrağı asılırken bazı vatandaşlar Filistin Bayrağı taşıdı. Yaklaşık 300’e yakın kişinin katıldığı namazın ardından okunan dualar sonrası vatandaşlar olaysız şekilde dağıldı.