İstiklal Marşı`nın Kabulu Güneysu`da Coşkuyla Kutlandı
Programa Programa Güneysu Belediye Başkan Vekili Rıfat Özer, Garnizon Komutanı Alparslan Kös, İlçe Emniyet Amiri Cengiz Akpinar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Külünk, Daire Amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok Sayıda vatandaş katıldı.
15-03-2011 / Güneysu

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunması ile başlayan programda ilk önce günün anlam ve önemine dair Tiyatro Gösterisi yapıldı ve şiirler okundu.

Daha sonra 2011 Yılı Mehmet Akif Ersoy Yılı dolaysıyla Güneysu ilçesinde düzenlenen Resim, Şiir, Kompozisyon, Mektup, Ayraç, Afiş yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Programın son bölümünde İlköğretim Okulları Arası İstiklal Marşı`nı Güzel Okuma Yarışması Yapıldı.