Kasım Ayı Meclis Toplantısı yapıldı
Güneysu Belediyesi Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.
05-11-2014 / Güneysu

Belediye Başkanı Halil Turan başkanlığındaki toplantı, Belediye Meclis Salonunda üyelerin katılımıyla yapıldı.
Toplantıda TOKİ’den alınmış olan 10 adet konutun satışı ve Belediye Başkanına yetki verilmesine, Rize – Güneysu duble yolu planı uygulama imar planına işlenerek onanmasına, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden  bir adet silindirin hibe alınmasına ve Sokak isimlendirmesi ile ilgili iki adet talep dilekçesi görüşülerek karara bağlandı.