Etkinlikler / Ana Sayfa
Bursa Rize Günlerinde Güneysu Standı Yoğun İlgi Gördü.
31 Mart 2016 Perşembe 12:04
Bursa Rize Günlerinde Güneysu Standı Yoğun İlgi Gördü.
10 – 13 Mart tarihleri arasında Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 1. Bursa Rize Günleri, beklenenin üzerinde ziyaretçiyi ağırladı
Yorum : 0
Ankara Rize Günlerine Güneysu Standı Damgasını Vurdu.
14 Mart 2013 Perşembe 09:03
Ankara Rize Günlerine Güneysu Standı Damgasını Vurdu.
Bu yıl 4`üncüsü yapılan Ankara Rize Günlerine Güneysu standı damgasını vurdu.
Yorum : 2
Uğurluel Güneysu`lularla Buluştu
25 Şubat 2013 Pazartesi 12:20
Uğurluel Güneysu`lularla Buluştu
Güneysu Kaymakamlığı ve Güneysu Belediyesi`nin öncülüğünde ve destekleriyle, Güneysu Eğitim Geliştirme Platformu tarafından organize edilen ve tanınmış Tarihçi-Yazar Talha UĞURLUEL`in sunduğu "Kanuni Sultan Süleyman Dönemi - Topkapı Sarayı ve Harem" konulu konferans Güneysu Öğretmenevinde gerçekleşti.
Aile Kurumunun Korunması Konulu Konferans Verilecek
29 Ocak 2013 Salı 10:29
Aile Kurumunun Korunması Konulu Konferans Verilecek
Aile Kurumunun Korunması Konulu Konferans Düzenlenecek.
Güneysulu ev hanımlarına seminer verildi
12 Ocak 2013 Cumartesi 11:04
Güneysulu ev hanımlarına seminer verildi
Güneysulu ev hanımlarına ‘Aile içi iletişim, stres ve depresyonla mücadele` konulu seminer verildi.
Güneysu , Belediye Başkanlarını Ağırladı
03 Ocak 2013 Perşembe 11:51
Güneysu , Belediye Başkanlarını Ağırladı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın ilçesi olan Güneysu`da, Ak Partili Belediyeler bir araya gelerek gündem değerlendirmesi toplantısı yaptılar.
Kutlu Doğum`a Anlamlı Etkinlik
02 Eylül 2012 Pazar 16:00
Kutlu Doğum`a Anlamlı Etkinlik
Güneysu İmam Hatip Lisesi Kutlu Doğum Haftası sebebi ile Güneysu`da bulunan İlköğretim Okulları arasında &`;Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)`e Mektup” Konulu yarışma düzenliyor.
Zavendikli Hocaefendi Kabri Başında Anıldı
01 Kasım 2012 Perşembe 09:31
Zavendikli Hocaefendi Kabri Başında Anıldı
Programa Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, İstanbul Yeşil Cami İlme Hizmet Vakfı Başkanı Abdullah Ustaosmanoğlu, İl Müftü Vekili Yahya Çankaya, Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, İlçe Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Rize Belediyesi Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, İrşad Vakfı üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Güneysu`da Kadınlara Özel Konferns
09 Ekim 2012 Salı 19:48
Güneysu`da Kadınlara Özel Konferns
Açılış konuşmasını yapan AK Parti Rize İl Kadın Kolu Başkanı Nuran Alim, bu tür konferanslara bayanların daha çok ihtiyacı olduğunu söyledi.