Evlenenler / Ana Sayfa
Sedat Erdoğan`ın Mutlu Günü
23 Kasım 2013 Cumartesi 17:15
Sedat Erdoğan`ın Mutlu Günü
Belediye Personellerimizden Sedat Erdoğan Dünya Evine girdi.
Yorum : 0
Mustafa Nezif Karslı Dünya Evine Girdi.
07 Aralık 2009 Pazartesi 22:44
Mustafa Nezif Karslı Dünya Evine Girdi.
Güneysu Kiremit Köyü`nden Nazmiye ve Mehmet Kara çiftinin kızları Meryem ile hayatını birleştiren Karslı`nın Düğün töreni Güneysu Öğretmenevinde yapıldı. Genç çiftin nikâhını Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder kıydı. Yoğun bir katılımın gözlendiği törende komşu ilçe ve belde belediyelerinin göndermiş olduğu çiçek ve çelenkler dikkatlerden kaçmazken, genç çiftin mutluluğu görülmeye değerdi. Güneysu Belediyesi olarak çalışma arkadaşımız Mustafa kardeşimize ve eşi Meryem hanıma ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Şahinaz ve Ahmet`in Mutlu Günü
28 Haziran 2010 Pazartesi 22:43
Şahinaz ve Ahmet`in Mutlu Günü
Güneysu Tayyip Erdoğan Park Kafe`de düzenlenen nişan töreninde genç çiftin mutlulukları gözlerden kaçmazken, nişan kurdelesini Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder kesti. Başkan Minder, genç çifte nişan süresini fazla uzatmamaları ve biran evvel yuvalarını kurma yönünde adımlar atmalarını tavsiye etti.
Bahar ile Kadir`in Mutlu Günü
17 Temmuz 2010 Cumartesi 22:41
Bahar ile Kadir`in Mutlu Günü
Güneysu`nun sevilen sakinlerinden Safiye ve Merhum Ali Aydeniz`in kızı Bahar ile Gündoğdu`dan Hacer ve Mustafa Altunsu`nun oğlu Kadir Altunsu hayatlarını birleştirmek için ilk adımlarını attı. Güneysu Öğretmenevinde yapılan nişan töreninde genç çiftin mutluluğu gözlerden kaçmadı.
Elif ve Murat`ın Mutlu Günü
09 Ağustos 2010 Pazartesi 22:40
Elif ve Murat`ın Mutlu Günü
Küçükcami Mahallesi`nden, Kezban ve Halil İbrahim Terzi`nin oğulları Murat ile, Çayeli`nden Zehra ve Ali Dereci çiftinin kızları Elif Dereci hayatlarını birleştirmek için ilk adımlarını attı.
Hatice ve Musa Karslının Mutlu Günü
27 Ağustos 2012 Pazartesi 11:26
Hatice ve Musa Karslının Mutlu Günü
Eskicami Mahallesi’nden Ayten ve Sefa Öztürk‘ün Kızı Hatice Kübra ve Merkez Mahallesinden Emine ve Muhammet Fevzi Karslı‘nın Oğlu Musa Karslı Güneysu Öğretmen Evinde Yapılan düğünle hayatlarını birleştirdi.
Arazi Satış İhalesi
30.05.2017