Kermes Açılışı Gerçekleştirildi
Güneysu Osman Erkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından yılsonu sergisi ve kermes programı düzenlendi.
03-06-2015 / Güneysu

Güneysu Osman Erkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından yıl içerisin de düzenlenen kurslara katılan öğrenciler tarafından sergi ve ihtiyaç sahipleri öğrenciler yararına kermes Güneysu Merkez Camii Önünde kurulan alanda açılışı yapıldı.

Açılışa Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Gündoğar,Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Açılışta konuşma yapan Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş kermeste ve sergide emeği geçenlere teşekkür etti.
Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan öğrencileri tebrik ederek emeği geçenlere teşekkür etti.
Öğrenciler tarafından Belediye Başkanı Turan, Güneysu Kaymakamı Baydaş beye hediyeler takdim edildi.
Kermes 5 Haziran Cuma gününe kadar açık kalacağı bildirildi.