Kermes Açılışı Gerçekleştirildi.
Güneysu Adacami İlköğretim Okulu aile birliği tarafından kermes düzenlendi.
10-04-2016 / Güneysu

Güneysu Adacami İlköğretim Okulu, okul aile birliği ve öğretmen tarafından ihtiyaç sahipleri öğrenciler yararına kermes düzenlendi.
Güneysu Merkez Camii altında bulunan alanda  gerçekleştirilen kermes açılışına Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Açılışta konuşma yapan Okul aile birliği Başkanı Şaban Demirci yaptığı konuşmasında tek hedefimiz eğitime destek olduğunu söyleyerek kermesin açılışında bizleri yalnız bırakmayan Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan ve tüm misafirlere teşekkür ediyorum dedi.

Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş kermesin hazırlanmasında emeği geçen hanımefendilere el emekleri ile hazırladıkları ürünlerden dolayı teşekkür ediyorum dedi.Ayrıca Okul aile birliğine eğitime katkılarından dolayı teşekkür etti.
Açılışı gerçekleştirilen kermesin ardından yapılan ikramlarla açılış sona erdi.
Kermes 9 Nisan Cumartesi gününe kadar açık kalacağı bildirildi.