Kıbledağı Cami Temeline İlk Harç Atıldı
Dualarla İlk harç temele atıldı
31-05-2013 / Güneysu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın talimatları ile turizme kazandırılan, Rize merkeze en yakın mesire alanı konumunda bulunan Kıbledağı Kent Ormanının tamamlanmasıyla Cami inşaatı başlamıştı.
Bugün sabah namazından sonra Kıbledağı’nda hatmi şerif okunarak ilk harç temele atıldı. Temel atma törenine Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan, Güneysu İlçe Müftüsü Murat Mutlu daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder yaptığı açıklamada hedeflerinin üç ay içerisinde kaba inşaatı bitirmek olduğunu söyledi.

@yüksel azaklı ortaköy
25 Temmuz 2013 Perşembe 18:48
bucamının yapılmasııcın emeğıgecen herkesten allahrazı olsun günahlarını affetsın
  YORUM DEVAMI