Konferansa Davet
Eğitimci yazar – Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan" Çocuğun Başarısında Anne Babanın Rolü Ve Aile İçi İletişim” konulu konferansın sunumu için İlçemize geliyor.
22-03-2013 / Güneysu

Güneysu Belediye Başkanlığı ve Güneysu Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan ve Eğitim Gelişim Platformu tarafından yürütülen “Ailem Mutlu Türkiye’m Umutlu” projesinin dörtüncüsü 29.03.2013 Cuma günü düzenlenecek.
      Eğitimci yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan" Çocuğun Başarısında Anne Babanın Rolü Ve Aile İçi İletişim” konulu konferans Cuma günü saat 13.30’da Güneysu Öğretmen Evi Konferans Salonunda düzenlenecektir.