Korkmaz`dan Minder`e Ziyaret
Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr Fahrettin Korkmaz , Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder`i makamında ziyaret etti.
18-01-2013 / Güneysu

Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder Erzurum Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı ve Rektör yardımcısı Prof. Dr Fahrettin Korkmaz’a İlçe hakkında bilgiler verdi. Şeref defterini imzalayan Korkmaz “Mukaddes bir yolculuktan tanıdığım Belediye Başkanı Ahmet Minder beyi bu şirin İlçe’ye kattığı değerleri görmekten büyük mutluluk duydum “dedi.
Korkmaz  Minder’e Erzurum Oltu taşından tespih hediye etti.Minder ise misafirine   İlçede üretimi gerçekleştirilen Bakır işlemeli saat ve çay hediye etti.