Köy Buluşmaları Devam Ediyor
Güneysu Kaymakamlığı`nın başlattığı köy buluşmaları devam ediyor
08-08-2014 / Güneysu

Güneysu Çamlıca Köyü Arapdüzünde gerçekleştirilen programa, Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Halil Turan,İlçe Jandarma Komutanı Ali Çakır ,İlçe Emniyet Amiri Bülent Erdoğan,daire amirleri, il Genel Meclisi üyeleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.
Kaymakam Çiçek, dayanışma buluşmalarının her geçen gün meyvesini vermeye devam ettiğini belirterek, ilçeyi daha ileriye taşımak için el birliği içerisinde çalıştıklarını söyledi.
Buluşmalarda ilçe adına önemli konuların ele alındığını dile getiren Çiçek, şunları kaydetti:
``Bu buluşmalar Güneysu`nun bugününü ve geleceğinin daha parlak olacağının garantisidir. İlçede büyük başarılara imza attık.Bu başarıda herkesin çok büyük emeği var. İlçenin birlik ve beraberliğinin devamlılığını sağlama, ilçedeki kurumlar arası dayanışma ve kaynaşmayı sürdürme adına Güneysu buluşmaları son derece önemlidir. Aynı heyecan ve güzellikle devam etmesini diliyorum.``
Belediye Başkanı Turan ise Kaymakamlık öncülüğünde başlatılan Güneysu buluşmaları sayesinde birlik ve beraberliğin ön plana çıktığına işaret ederek, ``Birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesine bu programların çok büyük katkısı olmaktadır. Bu programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.`` diye konuştu.
 Arapdüzü mesire alanında yapılan incelemeler yapıldı. Günün anısına çekilen toplu fotoğraf ardından program sona erdi.

@ABDURRAHMAN ARICI
09 Ağustos 2014 Cumartesi 00:38
MÜKEMMEL BİR YER BAZI EKŞİKLERE RAĞMEN GEZİLECEK GÖRÜLECEK BİR TEPE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
  YORUM DEVAMI