Köy Buluşmaları Devam ediyor
Güneysu Kaymakamlığı`nca başlatılan köy buluşmaları devam ediyor.
28-03-2013 / Güneysu

Başaran köyünde düzenlenen programa, Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Ahmet Minder, AK Parti İlçe Başkanı Halil Turan, İl Genel Meclisi üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Güneysu Kaymakam Gökmen Çiçek, dayanışma buluşmalarının her geçen gün meyvesini vermeye devam ettiğini belirterek, ilçeyi daha ileriye taşımak için elbirliği içinde çalıştıklarını söyledi.
Buluşmalarda ilçe adına önemli konuların ele alındığını dile getirerek, bu tür organizasyonların ilçemizdeki birlik ve beraberliği pekiştirdiğini, sorunların çözümünde önemli ölçüde katkı sağladığını ifade etti.
    Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ise Kaymakamlık öncülüğünde başlatılan Güneysu buluşmaları sayesinde birlik ve beraberliğin ön plana çıktığına işaret ederek, ``Birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesine bu programların çok büyük katkısı olmaktadır. Bu buluşmaları düzenleyen herkese teşekkür ediyorum`` dedi.