Köy Buluşmalarının Bu Ayki Durağı Yüksekköy Oldu
Güneysu Kaymakamlığının tarafından başlatılan köy buluşmalarının onuncusu Yüksekköyde gerçekleştirildi.
03-05-2013 / Güneysu

Yüksekköy köyünde düzenlenen programa, Güneysu Kaymakamı  Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Vekili Sayın Rıfat Özer, Garnizon Komutanı, Emniyet Amiri, Daire Amirleri, Siyasiler, İl Genel Meclisi üyeleri, köy ve mahalle muhtarları, İstanbul Güneysular derneği başkanı Sabri Çepni, RİDEF başkan yardımcısı Abdullah Kazdal ve çok sayıda vatandaş katıldı
Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, dayanışma ve kaynaşma buluşmalarının her geçen gün daha da heyecanlı ve yoğun şekilde katılım olduğunu belirterek misafirlerimizin ağırlanmasında emek harcayan Yüksekköy muhtarımız Mensur BAŞ’ a ve katılımları ile birlik beraberliğimizin artmasına katkı sağlayan misafirlerimize de teşekkürlerini ifade etti.
Buluşmaların  ilçemizde oluşturduğu atmosferin birbirimizi daha iyi anlamamıza ve sorunların çözümünde de kolaylıklar sağladığını belirten kaymakamımız  durumun artarak devam etmesini diledi.
Güneysu Belediye Başkan Vekili Rıfat Özer ise   bu toplantılara katılmaktan mutluluk duyduğunu ve bu birlikteliğimizin daha da artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
 Güneysu AK Parti İlçe Başkanı Halil Turan köy buluşmalarını bize kazandıran ve bu buluşmaların hedeflenen amaçlara ulaşmasını sağlayan kaymakamımıza ve misafirlere teşekkürlerini ifade etti.
 İstanbul Güneysulular Derneği Başkanı Sabri Çepni bu haftanın kendisi için çok bereketli geçtiğini Güneysu’muzda programların bir biri ardına sıralandığını ve bu toplantılarda katılma fırsatı bulduğu için memnuniyet duyduğunu belirterek toplantıda emeği geçen herkese teşekkür etti.
 Rize Dernekleri Federasyonu Başkan yardımcısı Abdullah Kazdal Güneysulu ve Rizeli  olarak bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ve yaşadığımız diğer illerde bile birlik ve beraberlik sayesinde özgüvenlerinin arttığını belirtti.
Program hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.