Kur`an Kursu Öğrencileri Sinemada Buluştu
Güneysu Belediyesi, Güneysu`da faaliyet gösteren Kur`an Kursu öğrenci ve öğretmenlerini "Çanakkale Yolun Sonu" adlı sinema filmine götürdü.
29-03-2013 / Güneysu

Güneysu Belediyesi`nin öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyona Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek` Güneysu İlçe Müftüsü Murat Mutlu bazı daire amirlerinin de katıldığı sinema etkinliğinde öğrenciler kurslardan toplu taşıma araçlarıyla alınıp, sinema bitiminden sonra da tekrar kurslara bırakıldılar.

Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder yaptığı açıklamada İlçemiz olarak öncelikle Kaymakamlığımız ve bütün kurumlarımızla beraber bu tür sosyal faaliyetleri  sürdürmeye devam edeceğiz.  Faaliyete katılan Kaymakamımız Gökmen Çiçek Bey`e, daire amirlerimize ve özellikle Kur`an Kursu öğrenci kardeşlerimize ve hocalarına teşekkür ediyorum dedi.