Kutlu Doğum`a Anlamlı Etkinlik
Güneysu İmam Hatip Lisesi Kutlu Doğum Haftası sebebi ile Güneysu`da bulunan İlköğretim Okulları arasında &`;Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)`e Mektup” Konulu yarışma düzenliyor.
02-09-2012 / Etkinlikler

Konu ile ilgili açıklama yapan Güneysu İmam Hatip Lisesi Öğretmenlerinden Mehmet Sancaktutar; “Kutlu Doğum Haftası Münasebetiyle Okulumuzda aldığımız karar gereği, Güneysu`da Bulunan İlköğretim Okulları Arasında “Gül Kokulu Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)`e Mektup” ismini taşıyan bir yarışma tertipleyelim istedik. Son başvuru tarihi 13 Nisan olan yarışmamızda dereceye giren öğrencilerimizi altınla ödüllendireceğiz. Yarışmamızda her okul en fazla 3 eserle yarışmamıza katılabilecektir” şeklinde konuştu.