Kutlu`dan Güneysu Belediyesi`ne Ziyaret
Kasım Kutlu Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder`i makamında ziyaret etti.
07-02-2013 / Güneysu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSBAK A.Ş. Genel Müdürü Kasım Kutlu Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder’i makamında ziyaret etti. Güneysu Kiremit köyünden olan Kasım Kutlu aynı zaman da Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder’le Belediye Başkanlığı öncesinde mesai arkadaşıydı.
Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder’le bir süre sohbet eden Kasım Kutlu Güneysu’da yapmış oldukları çalışmalardan dolayı Ahmet Minder’e teşekkür etti.
Minder Kutlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kasım Kutlu’ya Güneysu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından üretimi gerçekleştirilen bakır işlemeli ürünlerden hediye etti. Günün anısına çekilen fotoğrafın ardından Kutlu kurumdan ayrıldı.