Maltepe Üniversitesinden Güneysu`ya Ziyaret
Maltepe Üniversitesi`nden Rize`ye gezi amaçlı gelen öğrenci kafilesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın baba ocağı Güneysu İlçesi`ni ziyaret etti.
12-06-2012 / Güneysu

Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder tarafından Güneysu Öğretmenevi’nde ağırlanan Maltepe Üniversitesi öğrencileri Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ve AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan ile birlikte yemek yedi. Güneysu Öğretmenevinde verilen yemekte Maltepe Üniversitesi’nden gelen öğrenciler ile tanışan Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Güneysu’yu ziyarete gelen öğrencilere Güneysu ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Güneysu’nun son yıllarda hızlı bir değişim ve dönüşüm yaşadığını ifade eden Minder; “Elbette ki bu değişim ve dönüşümde en büyük katkı Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a aittir. Türkiye’nin diğer il ve ilçeleri gibi şirin ilçemiz Güneysu’da bu değişim ve dönüşümden nasibini almıştır” dedi. Yemek sonrası Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ve AK Parti İlçe Başkanı Halil Turan Güneysu’yu ziyaret eden Maltepe Üniversitesi Öğrencilerine Güneysu ile ilgili çeşitli hediyeler verdi.