Masa Tenisi Heyecanı Sona Erdi
22-01-2014 / Güneysu

2013–2014 Öğretim Yılı Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığının faaliyet programı çerçevesinde Rize Gençlik Hizmetleri  ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 18-19-20 Ocak 2014 tarihinde Güneysu Spor Salonunda yapılan Okullar Arası Masa Tenisi Gençler ( Erkek - Bayan ) Gurup müsabakaları final maçları ile son buldu.

16 Erkek ve 16 Kız takımının katıldığı müsabakaların finalinde Genç Kızlarda Elazığ Özel Doğa Koleji birinci olurken, erkeklerde  Samsun Atakum Feza Koleji birinci oldu. Erkek ve Kız takımlarında ilk üçe giren Okul takımları 21-23 Şubat 2013 tarihinde Sakarya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında yarışacaklar.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK yaptığı açıklamada  “Gurup müsabakalarımıza 16  ilden toplamda  124 sporcu katıldı. Rize’de 3 gün boyunca güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptık. Bu organizasyona il dışından katılan bütün sporcuları ve teknik heyete teşekkürlerimi sunuyorum. Dereceye girerek Türkiye Şampiyonasında yarışacak olan takımlarda başarılar diliyorum “ diye konuştu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren okullara ödüllerini Güneysu Kaymakamı Gökmen ÇİÇEK, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet MİNDER,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK, Garnizon Komutan Vekili Ersoy ŞAHİN, Güneysu İlçe Emniyet Müdürü Bülent ERDOĞAN ve Masa Tenisi İl Temsilcisi Süleyman TOPTAN  tarafından verildi.

Genç kızlar Masa Tenisi

1- Elazığ Özel Doğa Koleji