Mehmet Sancaktutar Hoca Hakk`a Yürüdü.
16-06-2014 / Güneysu

Rize Güneysu Islahiye Köyü doğumlu, Rize Güneysu İmam Hatip Lisesi`nin eski öğretmen ve idarecilerinden ötüken yayınlarından çıkan ÖLÜ BEYAZI ve CEBRAİL`İN KANATLARI adlı  eserlerin yazarı Mehmet SANCAKTUTAR hoca yakanaldığı amansız hastalığa yenik düşerek İstanbul`da Ümraniye`de tedavi gördüğü hastanede Hakk`ın rahmetine kavuştu.

Dokuz Eylül İlahiyat mezunu olan ve 44 yaşında hayata gözlerini yuman Mehmet Hoca en son Kıbrıs`ta Meslek Dersleri öğretmenliği yapıyordu.

Ötüken yayınlarından çıkan ÖLÜ BEYAZI ve CEBRAİL`İN KANATLARI kitaplarının yanında çeşitli dergilerde  çok sayıda makalesi yayınlanan Mehmet Hoca evli ve 3 çocuk babasıydı.

Cenazesi 17 haziran 2014 salı günü öğlen namazına mütakip Güneysu Merkez Camiinde kılınacaktır.

Merhumun ölümhaberi ilçesinde hemşerilerini yasa boğdu. Merhuma Allah`tan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyoruz.

@MEHMET NEJAT YANIK
16 Haziran 2014 Pazartesi 15:53