Milletvekili Dağ, Belediye Başkanı Turan`ı ziyaret etti
AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan`ı makamında ziyaret etti.
24-07-2015 / Güneysu
Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan İlçe hakkında kendilerine bilgiler vererek ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Dağ`a teşekkür etti. Dağ Rize Ve Güneysu`da olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan`a göstermiş oldukları misafir ferverlikten dolayı teşekkür etti. Şeref Defterine” Rize ziyaretimde Belediyemizi ziyaret etmek bahtiyarlığını yaşadım. Milletimiz, gönül coğrafyamıza ve insanlığa çok büyük hizmetler yapan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘ı yetiştiren bu topraklar, inşallah hizmet edecek çok önemli kişiler yetiştirecektir diye yazdı.