Milletvekilleri Güneysu`da
Güneysu`da AK Parti Güneysu İlçe Başkanlığı tarafından bir iftar yemeği verildi.
29-07-2013 / Güneysu

AK Parti Güneysu İlçe Başkanlığı tarafından verilen iftar yemeğine Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Nusret Bayraktar, Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Çaykent Belediye Başkanı Mehmet Kazancı Ak Parti Rize il yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan, yemeğe katılan tüm davetlilere teşekkür ettiğini söyledi.

Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, ilçeye gelen misafirlere hoş geldiniz sizi burada ağırlamaktan son derece mutluyuz diyerek; “Ramazanın başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise, Cehennemden kurtuluştur. Bu Mübarek ayın hepimiz için bir bağışlanma ayı olmasını en iyi şekilde değerlendirebilmemizi ve birlik ve beraberlik içerisinde nice Ramazan ayları geçirmemizi Yüce Allah’tan niyaz ediyorum dedi.

Ardından bir konuşma yapan Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Ak Parti Güneysu ilçe teşkilatına yapılan program için teşekkür ederek; “Ramazan ayınızın Ramazanın anlamına, Ramazanın ruhuna, Ramazanın hoşgörüsüne, Ramazanın birlik beraberliğine vesile olmasını cenabı Allah’tan temenni ediyorum. 2014’te yapılacak yerel seçim başta olmak üzere Cumhurbaşkanlığı seçiminde özellikle Güneysu ilçemiz partimize gereken desteği vermelidir. Biz yerel seçimlerde yüzde 55’in üzerinde oy almalıyız ki muhalefet Cumhurbaşkanlığı seçiminde biz bu seçimi alırız demesin. Onun için çok çalışıp çok gayret etmemiz lazım. Şimdiden gelecek bayramınızı tebrik ediyorum. Sonrasında seçim bayramımız var. Yerel seçimleri de bayrama dönüştürüp, bir dahaki yıl Ramazan’da da Cumhurbaşkanlığı seçimini bayrama dönüşmesini temenni ediyor sizleri yüce yaradana emanet ediyorum” diye konuştu.