Milli Piyango Genel Müdürü Güneysu`da
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder`i ziyaret etti.
30-03-2013 / Güneysu

Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder`i makamında ziyaret eden Biçer, Ardeşen`de bugün yapılacak ``Eğitimde Fırsat Eşitliği`` çekilişi için kente geldiğini belirtti.
İlçe  hakkında bilgi veren Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyarette, Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek ile AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan da yer aldı.